Elektriker Bergen

Elektroinstallasjon i Bergen
Privat

El-sjekk

Etter loven er du selv ansvarlig for at det elektriske anlegget i boligen din er i forsvarlig stand. Unngå risiko for brann eller andre skader som følge av feil på anlegget.
Dersom du er usikker på tilstanden på ditt elektriske annlegg, bestill vår El-sjekk i dag.

Nytt sikringsskap

Gamle og utdaterte sikringsskap er en av de største brannfellene i boligene våre. Vi ser ofte at eldre sikringsskap er underdimensjonert for dagens elektriske behov. Et sikringsskap som er oppgradert til dagens standard, gir en trygg og sikker bolig. Vi har lang erfaring med utskifting og oppgradering av gamle elektriske anlegg. Ta gjerne kontakt om du er usikker på, eller har spørsmål om ditt sikringsskap.

Elbil lading

Vi anbefaler at du installerer en hjemmelader der du lader til daglig. Dette er en mye sikrere og raskere måte å lade elbilen din på.
Kontakt oss for å finne ut hvilken lader som passer for deg. Vi tilbyr blant annet DEFA (tidligere Salto), Easee, eoCharging og ZAPTEC ladesystem.

Varmegulv

Gulvvarme kan installeres i nesten alle typer gulv, og gir en behagelig komfort i hjemmet. Elektrisk gulvvarme er dessuten usynlig, meget barnevennlig og opptar ingen veggplass. Varmen fordeles jevnt i rommet og det samler seg ikke støv ved varmekilden.

Varmelister fra Elvarm

Elvarm varmelister utnytter energibruken optimalt, og gir økt varmekomfort gjennom behagelig varmefordeling utover langs gulvet. På grunn av lengden får man bedre fordeling av varmen, samt effektiv beskyttelse mot det ubehaglige kaldraset fra vinduer.

Elektroinstallasjon i Bergen
Næring

Industri installasjoner

Vi utfører og leverer produkter og tjenester knyttet til elektriske installasjoner i både offentlig og privat sektor, og har kompetanse på svakstrøm og sterkstrømsanlegg.

Forretningsbygg

Vi utfører alle typer installasjoner i forretningsbygg. Fra lys og lysstyring til UPS og nødstrømsaggregater.

Restaurant / Storkjøkken

Vi utfører kontroll, service og reparasjon på maskiner i restauranter og storkjøkken.

Serviceavtaler / Kontroll Elektro

Vi utfører kontroll av el-anlegg i bolig og foretningsbygg. Vi tilbyr også serviceavtaler for kontroll etter faste intervaller, med tilhørende rapport om anleggets tilstand.

Serviceavtaler / Kontroll Nødlys

Nødlysanlegg er blant de viktigste sikkerhetselementene i et bygg. Vi tilbyr serviceavtaler for kontroll etter faste intervaller, med tilhørende rapport om anleggets tilstand.